1951

De oorsprong van Van Domburg Transport ligt bij dit familiebedrijf dat in 1951 begonnen is als garagebedrijf in Rotterdam. Een ondernemende familie, welke  naast onderhoud en reparaties van auto’s, de toen opkomende transportbranche aangreep om een transport- en opslagbedrijf te starten.

1985

In 1985 werd het eerste transport voor Samsung gereden. Naast logistiek en storage heeft Van Domburg Transport ook werkzaamheden als events opbouw, shopdisplay installaties en updates naar zich toegetrokken.

2005

Op het moment dat Samsung en Van Domburg  zagen dat er een markt was voor Large Format Displays, benutte zij de kans om ook in deze markt de samenwerking met Samsung op te zetten en verder uit te bouwen. Dit resulteerde in de oprichting van Van Domburg Partners in 2005.

Van Domburg Transport ging verder als specialist op het gebied van Storage Transport en Installatie.  Samen met Samsung is Van Domburg gegroeid tot wie Van Domburg Partners en Van Domburg Transport nu zijn.

Een gedreven onderneming waar affiniteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog staan aangeschreven.

2017

Het Britse bedrijf Midwich Group Plc heeft vanaf 2017 een meerderheidsbelang in de Van Domburg Groep. Hieronder vallen Van Domburg Partners, Van Domburg Transport en Dutch Light Pro.

Midwich is een specialistische audiovisueel distributeur voor de zakelijke markt met activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland. De Midwich Groep is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange.  De Groep is marktleider in Europa  en heeft veel ervaring in het aanwerven van internationale bedrijven om daarna een verdere groeistrategie te realiseren.

2020

Tegenwoordig biedt het pand in Ridderkerk, waar Van Domburg Transport is gehuisvest, 12.000 m2 aan beveiligde storage. Met daarnaast een team van 40 vakbekwame chauffeurs, logistiek medewerkers en installateurs.