Van Domburg Transport

Van Domburg Transport is gespecialiseerd op het gebied van Opslag, Transport en Service. De oorsprong ligt bij dit familiebedrijf dat in 1951 begonnen is als garagebedrijf in Rotterdam. Een ondernemende familie, welke naast onderhoud en reparaties van auto’s, de toen opkomende transportbranche aangreep om een transport- en opslagbedrijf te starten. In 1985 werd het eerste transport voor Samsung gereden.

In 2005 ging Van Domburg Transport verder als specialist op het gebied van Opslag en Transport. Een gedreven onderneming waar affiniteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog staan aangeschreven.

Tegenwoordig biedt het pand in Ridderkerk, Van Domburg Transport is gehuisvest, 15.000 m2 aan beveiligde storage en een team van vakbekwame chauffeurs, logistiek medewerkers en installateurs.Van Domburg Transport is sinds 2017 onderdeel van de wereldwijde Midwich Group.

Tijdlijn Van Domburg Transport

White gloves logistics

Wij hebben de grootste zorg voor uw fragiele en/of kostbare producten.
technical grading

Onze technisch geschoolde mensen voeren op elk gewenst moment sorteringen, steekproefcontroles en functionaliteitscontroles uit, inclusief software-updates en technische aanpassingen.

kitting & assembling

Op onze locatie in Ridderkerk kunnen wij kitting op grote schaal uitvoeren.
WMS & TMS

VD maakt gebruik van een geavanceerd plannings-systeem voor alle projecten en transport (TMS). Ons Warehouse Management Systeem geeft real time voorraadinformatie en magazijnstatus.