Ridderkerk | 40 uur | 0-3 jaar ervaring | MBO 4

Als (Assistant) Planner zorg je voor een juiste, tijdige en volledige levering van producten. Ben jij de communicatief vaardige en oplossingsgerichte (Assistant) Planner die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Waar kom je te werken?

Welkom bij Van Domburg! De Van Domburg Group bestaat uit vier verschillende takken: Partners (marktleider op het gebied van audiovisuele communicatie), Transport, Services en Dutch Light (creatief projectverlichtingsbureau). Als (Assistant) Planner maak je deel uit van Van Domburg Transport.

Jouw kernactiviteiten binnen het team

Als (Assistant) Planner schakel je dagelijks met de chauffeurs, de collega’s in het warehouse en de collega’s van ordermanagement. Je wordt hierbij aangestuurd door de Supervisor Planning.

Je ondersteunt de Supervisor Planning door het uitvoeren van verschillende kernactiviteiten. Zo ben je verantwoordelijk voor het gehele operationele proces van ons Transport Management Systeem (TMS). Denk hierbij aan het behandelen en beheren van inkomende orders (order intake), het aanmaken, plannen en beheren van ritten binnen de Benelux en het controleren en afhandelen van financiële gegevens zoals transporttarieven (tariferen).

Verder onderhoud je intensief contact met klanten, medewerkers, partners en overige externe partijen over lopende zaken en controleer je urenbestanden van de chauffeurs alsmede de opvolging van afwijkingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van ons wagenpark (controleren van vloeistoffen, banden, etc.).

Functie eisen:

• MBO 4 diploma, richting logistiek;
• Kennis van en ervaring met het gebruik van MS Office pakketten;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

Bekijk de volledige vacature hier of solliciteer direct via hr@vandomburg.nu.

Categories:

Tags:

Comments are closed