Ridderkerk | 40 uur | 2-5 jaar ervaring | MBO 2 niveau

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Logistiek Medewerker die van aanpakken weet en binnen de organisatie samen met de collega’s ervoor zorgt dat alle logistieke processen in het magazijn soepel verlopen. Wil jij ons team komen versterken en durf jij deze uitdaging aan te gaan? Dan word jij wellicht onze nieuwe Logistiek medewerker!

Van Domburg Transport is gespecialiseerd op het gebied van Storage en Transport van audiovisuele producten en klimaatbeheersing apparatuur. In ons mooie pand in Ridderkerk hebben wij ruim 15.000 m2 aan beveiligde opslag waar een gedreven team van Logistiek Medewerkers, Chauffeurs en Planners werkzaam is. Wij zijn onderdeel van de Midwich Group, die tot de grootste AV distribiteurs van de wereld behoort.

Kernactiviteiten en verantwoordelijkheden
Als Logistiek Medewerker controleer en scan je de inkomende en uitgaande goederen. Je zet orders klaar en plaatst goederen op de juiste locatie en in de juiste stellingen van het magazijn

Daarnaast ontvang je leveranciers en ben je bezig met het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Ten slotte voer je administratieve werkzaamheden uit die tot het Expeditie proces behoren. 

Flexibiliteit en collegialiteit is vereist. In het geval het werkaanbod dit noodzakelijk maakt, kan er verzocht worden om te ondersteunen bij het uitvoeren van andere werkzaamheden in de organisatie.

Functie eisen
-Minimaal een MBO-diploma niveau 2- richting Logistiek;
-Minimaal twee jaar ervaring in een Logistieke magazijnfunctie;
-Je bent in het bezit van een heftruck certificaat;
-Een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).

Persoonlijk profiel
-Je werkt veilig, secuur en georganiseerd;
-Je bent in staat om prioriteiten te stellen en je bent stressbestendig;
-Je bent een harde werker en bent bereid om een stapje extra te zetten om het werk af te krijgen;

Bekijk de volledige vacature hier of solliciteer direct via hr@vandomburg.nu

Categories:

Tags:

Comments are closed